Kip met pit

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Schep enkele eetlepels van het kookvocht in een schaaltje en giet de pasta af.
  • 2 Bestrooi de kipreepjes met zout en peper. Verhit de olie in een ruime hapjespan, fruit de knoflook in ca. 3 min. goudgeel. Voeg de kipreepjes en rode peper toe en roerbak de kip in ca. 4 min. op middelhoog vuur gaar.
  • 3 Roer de pasta met het achtergehouden kookvocht door de kip en laat alles even warm worden. Verdeel de pasta over 4 pastaborden.
  • 4 Pluk alle toppen van de basilicumplant en leg ze op de pasta. Lekker met een groene salade met flinterdun gesneden venkel.

Kip met pit is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept