Filetlapjes met sperziebonenmix

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de aardappelen in vieren, snijd 1 ui in partjes. Meng de aardappelen en de uipartjes in de braadzak met de helft van de bijgevoegde kruiden. Bestrijk de filetlapjes met de rest van de kruiden en leg ze op de aardappelen en uipartjes. Sluit de zak met de bijgevoegde sluitclip en leg in de ovenschaal. Bak de filetlapjes en aardappelen 40 min. in de oven.
  • 2 Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen. Snipper de tweede ui. Breng water aan de kook en kook de sperziebonen 8 min. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de gesnipperde ui 3 min. Voeg de paprika toe en roerbak nog 3 min. Schep de kappertjes erbij en warm even door. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Verdeel de sperziebonen over 4 borden en schep het paprikamengsel erop. Neem de filetlapjes uit de braadzak en verdeel ze over de borden. Schep de aardappelen met uien en jus in de ovenschaal en serveer erbij.
  • 4 De aangegeven oventijd is een indicatie en bedoeld voor een elektrische oven. De temperatuur kan per oven verschillen; met een oventhermometer kunt u de exacte temperatuur bepalen.

Filetlapjes met sperziebonenmix is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Varkensfiletrolletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde filetlapjes met munt en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met filetlapjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept