Rode-wijnsoep met groenten en gehakt
2
sterren op basis van
3
stem(men)
person
4
timer
25 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
2 el olijfolie
100 g magere spekblokjes
2 teentjes knoflook (uitgeperst)
400 g ratatouille-groentemix
1 zakje verse Italiaanse kruidenmix ((20 g), fijngehakt)
5 dl krachtige rode wijn
2 blikken heldere ossenstaartsoep (a 400 ml)
1 schaaltje gehaktballetjes (voor soep (150 g))
Bereiding
In (soep)pan olie verhitten. Spekblokjes knapperig uitbakken. Knoflook kort meebakken. Groenten al omscheppend 3 min. meebakken. Helft van kruiden, wijn, inhoud van blikken soep en gehaktballetjes toevoegen. Soep 10 min. zachtjes laten koken. Op smaak brengen met zout en peper. Rest van kruiden in soep strooien. Lekker met warm (volkoren)stokbrood, bedruppeld met olijfolie.
Rode-wijnsoep met groenten en gehakt is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenschotel met gehakt en groente »
Chinese lasagne met gehakt en garnalen »
Quiche met vegetarisch gehakt »
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt »
Rode poon in visbouillon »
Pasta met rode zalm »
Rode uien met tijm »
Rode bonensmurrie »