Selderij met varkensvlees
3
sterren op basis van
2
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
1 struik bleekselderij
3 el olie
1 schaal magere varkensreepjes (ca. 400 g)
2 uien (in halve ringen)
1/2 flesje wok essentials (chilli-garlic (a 240 ml))
1 pakje eiernoedels (250 g)
100 g pinda's (ongezouten (zak 250 g), grof gehakt)
Bereiding
Schil de bleekselderijstengels in de lengte met een dunschiller en snijd de boven- en onderkant eraf. Snijd de stengels in schuine stukken van ca. 4 cm.
Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de varkensreepjes 2 min. Neem uit de wok. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de bleekselderij en de ui 5 min. Voeg de varkensreepjes en de woksaus toe en roerbak nog 2 min.
Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en verdeel over 4 kommen. Schep de selderijsaus erover en bestrooi met de pinda's.
Selderij met varkensvlees is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Zoetkruidig varkensvlees »
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs »
Reepjes varkensvlees in pittige saus »
Gesmoord varkensvlees »
Broccolirijst met kipragout »
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout »
Nasi Goreng met hamreepjes »
Knolselderijsoep met paddestoelen »