Selderij met varkensvlees

3 sterren op basis van 2 stem(men)

person 4 timer 20 min restaurant Hoofdgerecht link Albert Heijn print

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Schil de bleekselderijstengels in de lengte met een dunschiller en snijd de boven- en onderkant eraf. Snijd de stengels in schuine stukken van ca. 4 cm.
  2. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de varkensreepjes 2 min. Neem uit de wok. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de bleekselderij en de ui 5 min. Voeg de varkensreepjes en de woksaus toe en roerbak nog 2 min.
  3. Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en verdeel over 4 kommen. Schep de selderijsaus erover en bestrooi met de pinda's.
Selderij met varkensvlees is een recept van Albert Heijn

Receptenzoeker