Beef stroganoff

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak de dobbelsteentjes op middelhoog vuur in ca. 10-15 min. goudbruin, schep af en toe om.
  • 2 Bestrooi de runderreepjes met peper en zout. Verhit de rest van de boter in een braadpan en bak de reepjes op hoog vuur in 2 min. bruin. Neem uit de pan. Bak de ui en de knoflook 5 min. in het bakvet. Voeg de tomatenpuree en 100 ml water toe en breng aan de kook. Voeg de champignons toe en laat in ca. 5 min. gaar worden. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Voeg op het laatste moment de runderreepjes en de crème fraîche toe en roer van het vuur af goed door. Serveer met de dobbelsteentjes en eventueel peterselie. Lekker met broccoli.

Beef stroganoff is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelenstroganoff met rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stroganoff-schnitzel met bonensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis stroganoff
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Thai beef salad
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Macaroni met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde beef stroganoff
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept