Broodje visschnitzel

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de krieltjes in 10-12 min. goudbruin. Schil ondertussen de wortel en snijd in de lengte door­midden en daarna in halve plakjes. Scheur de bladeren van de kropsla. Snijd 2 uien doormidden en vervolgens in halve ringen. Snipper de laatste ui. Meng in een kommetje 2 el mayonaise met het water en breng de dressing op smaak met peper en zout. Houd 4 slablaadjes apart. Meng de rest van de sla met de wortel, gesnipperde ui en dressing.
  • 2 Bak de visschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd ze warm onder aluminium­folie. Verhit de rest van de olie en bak de uiringen in 4-5 min. gaar. Snijd de broodjes open, bestrijk ze met de rest van de mayonaise en beleg ze met een slablaadje, visschnitzel en uiringen. Serveer met de krieltjes en de salade.

Broodje visschnitzel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Visschnitzel met olijven en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenstamppot met visschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschnitzels en tomaat met aardappelpuree
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept