Aardappelgratin en groene groenten

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop in een kom de eieren los met de crème fraîche. Meng er 75 g kaas en peper en zout naar smaak door. Voeg de bosui en de aardappelschijfjes toe. Schep het mengsel in de ovenschaal. Strooi de rest van de kaas erover. Bak de aardappelgratin in het midden van de oven in ca. 40 min. goudbruin en gaar.
  • 2 Kook de bevroren broccoli in ca. 8 min. beetgaar. Voeg de laatste 3 min. de snijbonen toe. Giet af. Neem de aardappelgratin uit de oven, snijd in stukken en verdeel over 4 borden. Serveer met de groenten.

Aardappelgratin en groene groenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap aardappelgratin
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept