Bleekselderijstamppot met appel en noten

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in ca. 20 min. gaar.
  • 2 Snijd de bleekselderij in stukjes van 1/2 cm en kook ze 2 min. in water met zout. Snijd de ongeschilde appels in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de appels in dunne parten.
  • 3 Verhit de melk. Voeg met de helft van de boter toe aan de aardappelen. Stamp met de pureestamper tot puree. Voeg de bleekselderij, appel en walnoten toe. Rasp de gele schil van de citroen erboven en schep om. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Dep de vis droog en bestrooi met peper en zout. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de vis in ca. 5 min. gaar. Keer halverwege. Serveer samen met de stamppot.

Bleekselderijstamppot met appel en noten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Bleekselderijstamppot met bosui en spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bleekselderijstamppot met zoete speklap jes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept