Zomerse salade niçoise

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de krieltjes in water met zout in 10 min. gaar. Giet af en spoel koud onder stromend water. Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de bonen in 8 min. beetgaar. Giet af, spoel af met koud stromend water en meng met de krieltjes.
  • 2 Voeg de tonijn met dressing, olijven en olie toe en schep voorzichtig om. Kook de eieren in 8 min. hard. Pel en snijd in parten. Snijd de ui in ringen. Verdeel de eieren en ui over de salade.

Zomerse salade niçoise is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade à la niçoise
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijnkroon à la niçoise
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade niçoise van slaharten (of mediterrane salade)
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aubergineprutje
30-60 min -
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept