Miniburgers met aardappelsalade

4 sterren op basis van 3 stem(men)

person 4 timer 30 min restaurant Hoofdgerecht link Albert Heijn print

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Steek de barbecue aan. Halveer de ongeschilde aardappelen en kook ze in water met zout in ca. 20 min. gaar. Laat iets afkoelen.
  2. Kook ondertussen de sperziebonen in water met zout in ca. 8 min. beetgaar. Voeg de laatste 2 min. de bevroren tuinerwten toe. Giet af en spoel onder stromend water totdat ze koud zijn.
  3. Verdun de mayonaise met 2 el water en schep er de sperziebonen, tuinerwten en bosui door. Voeg de aardappelen toe en breng op smaak met peper en zout.
  4. Druk de gehaktballetjes met vochtige handen plat tot miniburgers. Rooster de burgers op de hete barbecue in ca. 4 min. gaar. Keer halverwege. Serveer de burgers met de aardappelsalade.
Miniburgers met aardappelsalade is een recept van Albert Heijn

Receptenzoeker