Salade met mais en kip

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de kipfilet in reepjes en breng op smaak met peper en zout. Verhit ¼ van de olie in een koekenpan en bak de kip in ca. 6 min. gaar. Laat afkoelen. Snijd de komkommer in plakjes van ½ cm en die in reepjes van ½ cm. Snijd de koriander fijn en meng met de rest van de olie en het citroensap. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in blokjes en schep om met de korianderdressing. Voeg de komkommer en de uitgelekte mais toe.
  • 3 Snijd de tortillawraps elk in 6 punten. Rooster ze in ca. 4 min. krokant op het rooster van de oven. Meng de kip door de salade en serveer met de tortilla's.

Salade met mais en kip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept