Acht etages salade

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de krieltjes in weinig water in ongeveer 6 minuten gaar. Laat ze in een vergiet uitlekken.
  • 2 Snij de broccoliroosjes doormidden. Kook ze in ongeveer 3 minuten bijna gaar. Doe ze in een vergiet en hou ze onder de koude kraan om af te koelen. Laat de roosjes uitlekken. Snij de zalm in reepjes.
  • 3 Maak een sausje van de yofresh, azijn, dille, zout en peper. Meng de krieltjes door de saus.
  • 4 Leg in een glazen schaal de helft van de broccoliroosjes op de bodem. Leg de helft van de zalmreepjes erop. Schep de helft van de krieltjes erop. Verdeel de helft van de wortelreepjes erover. Herhaal elk laagje nog een keer. Zet de schaal nog een half uurtje in de koelkast, dan wordt de salade nog lekkerder. Eet er stokbrood bij.

Acht etages salade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige mosselpakketjes
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tonijnsteak met basilicumsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Semifreddo van yoghurt en limoen
35 min Nagerecht
Bekijk recept