Mexicaanse tacosalade

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de grillpan. Bestrijk de kip met de olie en bestrooi met peper en zout. Gril het vlees 4 min. Keer halverwege. Laat afkoelen.
  • 2 Halveer de avocado's, verwijder de pit met behulp van een mes en pel voorzichtig de schil eraf. Snijd het vruchtvlees in de lengte in repen. Meng de mais met de uiringen.
  • 3 Verwarm de taco's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de taco's in een lange schaal en vul ze voor de helft met de ijsbergsla. Schep de maissalade erin en verdeel de kip, avocado en salsa erover. Lekker met verse koriander.

Mexicaanse tacosalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tacosalade (Weight Watchers - 5 ProPoints)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pura Vida Tacosalade
20-30 min -
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept