Tandoori speklapjes

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de bloemkool in 15 min. gaar in water met zout. Giet af, doe in een schaal en bestrooi met de kerriepoeder.
  • 2 Doe ondertussen de linzen in een andere schaal en meng de ui en peterselie erdoor. Besprenkel met de yoghurtdressing.
  • 3 Verhit de grillpan en gril de speklapjes zonder olie of boter op hoog vuur in 4 min. gaar en bruin. Keer halverwege. Serveer met de bloemkool en linzensalade.

Tandoori speklapjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Speklapjes met witlof uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met groninger worst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip tandoori
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in Indiase roerbaksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept