Kipsaucijzen in ketjapsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de kipsaucijzen in 5 min. rondom bruin. Neem het vlees uit de pan. Bak de paprika 3 min. in dezelfde pan. Voeg de tomatenpuree, ketjap en 150 ml water toe. Leg de kipsaucijzen terug in de pan en stoof ze met de deksel op de pan in 10 min. gaar.
  • 3 Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de spitskool al omscheppend in 4 min. beetgaar. Voeg de rijst en kurkuma toe en bak nog 2 min. Verdeel over 4 diepe borden en schep de kipsaucijzen met ketjapsaus erbij.

Kipsaucijzen in ketjapsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ayam Betawi (kip in ketjap) met Sajoer Bajem
15 min-
Bekijk recept
Saté van rundergehakt
15 min, voorbereiden 15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderfilet in honing-ketjapsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen en broccoli in ketjapsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenkoolpasta met kipsaucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbouillon
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tuinerwtencouscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree met witlof en kaas
30 min Bijgerecht
Bekijk recept