Spaghetti met kaas en reepjes speklap

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 2 Verhit ondertussen de olie in een hapjespan. Bak de reepjes speklap in 8 min. bruin en gaar. Voeg de champignons toe en bak 3 min. mee. Snijd de broccoli in roosjes en de steel in plakjes. Voeg toe en roerbak in 8 min. beetgaar.
  • 3 Schep de spaghetti om met het spek-groentemengsel en de helft van de kaas. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en bestrooi met de rest van de kaas.

Spaghetti met kaas en reepjes speklap is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Speklap met shiitake en sugarsnaps
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde speklap met witlof-walnootstamppot
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met krokante speklap
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolsalade met gegrild spek en mosterd-crème fraîche
30 min-
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept