Ovenpasta gehakt-spinazie

3 sterren op basis van 4 stem(men)

person 4 timer 20 min restaurant Hoofdgerecht link Albert Heijn print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper ondertussen de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt en de kaneel toe en bak 5 min. Voeg de tomaten toe en plet fijn met een houten lepel. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken tot het vocht verdampt is.
  3. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd ondertussen de mozzarella in stukjes. Giet de pasta af en schep met de mozzarella door de gehakt-tomatensaus. Schep in de ovenschaal en bak ca. 20 min. in het midden van de oven.
Ovenpasta gehakt-spinazie is een recept van Albert Heijn

Receptenzoeker