Pasta met zalm en basilicumspinazie

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de fond met de vermout en de slagroom in tot een derde. Kook de lasagnevellen in 12-15 minuten gaar in ruim water met zout. Snijd de vellen na het koken doormidden. Bestrijk de zalm dun met 1 eetlepel olie en bestrooi de vis met zout en (versgemalen) peper naar smaak. Gril de zalm in 5-6 minuten gaar. Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak hierin in delen de spinazie, breng met zout en (versgemalen) peper op smaak. Neem de spinazie, zodra die enigszins is geslonken, meteen uit de wok en schep de helft van het basilicumblad door de spinazie. Leg op vier voorverwarmde borden om en om een vel lasagne, de helft van de spinazie, een vel lasagne, de zalm, een vel lasagne, de rest van de spinazie en dek af met het laatste vel lasagne. Schep de fondsaus hierover en hiernaast. Druppel er tot slot wat olijfolie over en garneer met de rest van het basilicum.

Pasta met zalm en basilicumspinazie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept