Zomers rucolastamppotje

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen gaar en houd 100 ml kookvocht apart. Bak de spekjes ca. 8 minuten in een koekenpan met antiaanbaklaag tot ze bruin en knapperig zijn. Bak de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin, bestrooi ze met zout en laat ze even afkoelen op een bord. Stamp de aardappelen fijn met het kookvocht en een eetlepel olie. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep de spekjes en de rucola door de puree. Breng de tomaten op smaak met de rest van de olie, zout, (versgemalen) peper en grof gescheurde muntblaadjes. Bestrooi het stamppotje met de pijnboompitten en serveer met de tomatensalade.

Zomers rucolastamppotje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensrollade met pastinaak-rucolastamppotje
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met rucolastamppotje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomers stamppotje met jus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wit bio brood, ricotta en frambozen
Bekijk recept
Zomers stoofpotje met gehaktballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomers gevuld brood
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept