Garnalensalade met Thaise rijst

4
20 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pandanrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal 8 mooie ijsbergslabladeren los en leg ze per 2 in elkaar op 4 borden. Snijd de rest in fijne reepjes. Schil de komkommer en snijd hem in reepjes. Meng de komkommer met de gesneden sla en verdeel het over de slabladeren.
  • 2 Roerbak in 2 eetlepels olie een gesneden ui met de Thaise roerbakmix 5 minuten. Schep de rijst erbij en roerbak tot de rijst een kleurtje krijgt. Schep er 50 ml ketjap door.
  • 3 Roerbak de wokgarnalen met de tweede ui op hoog vuur 2 minuten en verdeel ze over de slabladeren. Roer de rest van de ketjap bij de bakolie en schep de saus over de garnalen. Geef de Thaise rijst erbij.

Garnalensalade met Thaise rijst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomaat-garnalensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevuld ei met Hollandse garnalen
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Witlof-garnalensalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept