Spaanse pangasiusfilet

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de tomaat in blokjes. Schep in een braadpan de bevroren ui, tomaat en de paprika om met de olijfolie. Verkruimel het bouillontablet boven de pan. Breng het geheel aan de kook en laat op laag vuur 10 min. zachtjes gaar worden. Leg de pangasiusfilet in de saus en stoof de vis met de deksel op de pan in 20 min. zachtjes gaar.
  • 2 Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan. Schep de rijst, vis en groenten op de borden en bestrooi met het amandelschaafsel.

Spaanse pangasiusfilet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrieaardappeltjes en gebakken vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept