Paprikarijst met Catalaanse braadworst
3
sterren op basis van
3
stem(men)
person
4
timer
25 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
2 uien (gesnipperd)
2 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes Catalaanse worstjes (a 6 stuks, ca. 290 g)
1 zak paprika's rood (groen, geel)
250 g witte rijst (zak a 1 kg)
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 zak rucola (75 g)
Bereiding
Breng 500 ml water aan de kook. Fruit in een braadpan de ui in de olie glazig. Leg de Catalaanse worstjes in de pan en braad ze rondom bruin. Neem de worstjes even uit de pan.
Schep de paprikastukjes en de rijst in de pan en roerbak tot de rijst glazig ziet. Schenk het water en de tomatenblokjes erbij en breng het weer aan de kook. Leg de worstjes terug in de pan, dek de pan af en stoof het gerecht gaar in 15 minuten.
Schep de rucola door de paprikarijst en serveer direct.
Paprikarijst met Catalaanse braadworst is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Braadworst & cranberryzuurkool »
Runderbraadworst met champignons »
Vleesspies met pesto-bonensalade »
Rozerode rijstsalade »
Paprikarijst met shoarmavlees »
Burrito's met paprikarijst »
Krokante kipschnitzels met tomaten-paprikarijst »
Paprikarijst met kipspiesjes »