Rode runderstoof

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 9 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in stukken van 2 cm en bestrooi met peper en weinig zout. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en bak het vlees op matig vuur in 3 min. rondom bruin. Neem het vlees uit de pan. Bak de ui in het achtergebleven bakvet 5 min. Leg het vlees terug in de pan en voeg de wijn, knoflook, pesto, laurierblaadjes, rozemarijn, selderij en het bouillontablet toe. Laat op zo laag mogelijk vuur met de deksel op de pan 2 uur stoven. Controleer af en toe of er nog genoeg vocht in de pan zit. Voeg eventueel een scheutje heet water toe. Verwijder vlak voor serveren de laurierblaadjes en de takjes rozemarijn. Bestrooi eventueel met extra fijngesneden selderij.

Rode runderstoof is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete runderstoof met pompoen
105 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoof met pompoen
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept