Rode Uiensoep

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui op hoog vuur aan.
  • 2 Roer de bouillon erdoor en voeg de pesto, tijm en naar smaak zout en peper toe. Breng het geheel al roerende aan de kook en laat de soep ca. 20 minuten heel zachtjes koken.
  • 3 Verwarm de oven voor op 200?C.
  • 4 Rooster de sneetjes brood en snijd ze diagonaal door.
  • 5 Snijd de blauwschimmelkaas in vier plakjes.
  • 6 Leg in vier grote ovenvaste soepkommen elk twee driehoekjes brood. Schep de uiensoep erop.
  • 7 Leg de laatste driehoekjes brood in de kommen, strooi de geraspte kaas erover en leg de plakjes blauwschimmelkaas erop. Schuif de kommen in de oven en laat de kaas smelten en iets bruin worden.

Rode Uiensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept