Provencaalse Kalfskoteletten Met Asperges

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het vlees in met zout, peper en de Provencaalse kruiden.Verhit 4 eetlepels margarine en bak de koteletten aan elke kant 5 minuten. Verwarm de resterende margarine intussen in een andere pan en fruit de ui en de knoflook op een laag vuurtje tot ze zacht zijn maar niet bruin.Warm hierin de asperges goed op. Strooi op het einde de in reepjes gesneden basilicum en de pijnboompitten over de asperges. Schep het vlees uit de pan en maak de jus af met een scheutje water. Roer alle aanbaksels goed los. Laat nog even goed doorkoken. Je kan de saus nog verrijken met een scheutje room en/of een klontje boter.

Provencaalse Kalfskoteletten Met Asperges is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept