Paddestoelenragout

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een braadpan 25 gr boter verhitten en hierin de ui en paprika ca. 3 minuten zachtjes bakken.de paddestoelen en de provencaalse kruiden toevoegen en met de deksel schuin op de pan ca. 5 minuten zachtjes laten smoren.intussen in een andere pan de rest van de boter smelten.de bloem erdoor roeren.al roerend scheutje voor scheutje de melk toevoegen.blijven roeren tot een dikke gebonden saus ontstaat.de verse roomkaas en het bouillontablet erboven verbrokkelen.al roerend laten smelten.het paddestoelenmengsel erdoor scheppen.op smaak brengen met peper,zout en sojasaus.de peterselie erover strooien.

Paddestoelenragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout Met Kruidenboter
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout Met Kruidenboter
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout Met Kruidenboter
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout Met Kruidenboter
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept