Pompoensoep

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

AFLEIDINGEN: - Voeg een teentje knoflook toe, kruid met 1 tot 2 koffielepels kerriepoeder, giet na pureren 1 dl room toe, maar roer hem niet door de soep.
- Voeg 500 g vers tomaten toe of een 1/2 l blik gepelde tomaten. Werk de soep af met room, gehakte peterselie en eventueel gebakken broodkorstjes (tijdens het bakken van de broodkorstjes kan je sesamzaadjes aan toevoegen. Ze bliven aan het brood kleven en geven een extra versiering) - Voeg het vruchtvlees toe van 1 rode paprika (in blokjes gesneden). Werk af met room en fijngesnipperde bieslook.
- Bestrooi de soep voor het opdienen met gemalen kaas

Pompoensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept