Gebakken Stokbrood Met Geitenkaas

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het stokbrood doormidden. De lengte mag u zelf bepalen. Neem een pan en laat de bakboter smelten. Als de boter gesmolten is, legt u er de 2 stukken brood op met de binnenkant (het zachte gedeelte) naar onderen. Laat dit lichtbruin worden. Laat dus niet de buitenkant van het brood bakken. Leg de broodjes even op een bord en doe er honing op. Leg de broodjes weer op de pan en laat ze verder bruin worden. Als de broodjes mooi bruin en krokant zijn, zijn ze klaar en kan u de geitenkaas erop smeren. Smakelijk

Gebakken Stokbrood Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept