Risotto

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De gesnipperde ui en de rijst in olie goudgeel bakken, de bouillon toevoegen, in de Romertopf leggen en deze in een koude oven plaatsen, die op 150 C. instellen. De rijst gaar koken in ca. 1/2 uur. De kaas door de rijst roeren en voorzichtig een laag rijst afnemen. Het gehakt over de achtergebleven rijst verdelen, afdekken met de weggenomen rijst en garneren met een krans van ontvelde en in dikke plakken gesneden tomaten. De schotel sluiten en deze nogmaals in de oven laten smoren, ca. 20 min.

Risotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept