Pompoensoep

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de pompoen en de aardappelen en snijd ze in blokjes van ca. 3x3 cm. Doe alles in een grote pan die hierdoor voor een kwart gevuld is. Voeg een klont boter, wat zout en de fijngesneden bladselderij toe. Breng het geheel aan de kook. Voeg na 20 min. de bouillon toe en breng opnieuw aan de kook. Strooi er 4 a 5 eetlepels gewassen rijst bij en laat de soep 20 a 30 min. koken tot de rijst gaar is. Voeg wat extra bouillon toe als de soep te dik wordt. Breng met peper op smaak.

Pompoensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept