Bieflapjes Met Ui En Rozijnen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de uien en snijd ze elk in 8 partjes. Snijd de bieflapjes in blokjes en bestrooi ze met zout en peper. Verhit de boter in een braadpan. Bak de blokjes vlees in circa 4 minuten rondom bruin. Schep ze op een bord. Bak de uien in het bakvet al omscheppend lichtbruin. Verkruimel de bouillontablet erboven en voeg de rozijnen, de wijn en het water toe. Breng dit aan de kook. Snijd de ontbijtkoek in blokjes. Schep het vlees, de ontbijtkoek en de kruiden erdoor. Laat het geheel nog circa 15 minuten zachtjes sudderen.

Bieflapjes Met Ui En Rozijnen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Bieflapje met olijven-groenterijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bieflapjes met geitenkaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse broccoli
30 min-
Bekijk recept
Oosterse babi ketjap bieflapjes met broccoli
0 min
Bekijk recept