Gemarineerde Hamlappen Met Provencaalse Tomatensaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef het vlees en vang de marinade op. Haal de knoflookteentjes uit de marinade. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees snel rondom bruin. Voeg de bouillon, de gepelde tomaten en de tenen knoflook toe. Stoof het vlees gedurende 10 minuten met het deksel op de pan. Giet de marinade in de pan en laat het vlees nu zonder deksel nog eens 20 minuten op een laag vuur stoven. Bind het vocht eventueel met een beetje met water aangelengde maïzena, of allesbinder. Laat voor de smaak enkele zongedroogde tomaten meestoven.

Gemarineerde Hamlappen Met Provencaalse Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept