Rijstsalade Met Kip En Bleekselderij

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de zilvervliesrijst volgens de gebruiksaanwijzing in water met zout gaar.Giet de rijst af en laat hem in een schaal afkoelen.Schep de korrels regelmatig met een vork om. Kook de kipfilet in de hete bouillon in 10 min. gaar en laat hem in de bouillon afkoelen.Pluk de kip in stukjes.Schep de bieslooksaus met de augurken en 5 el.bouillon door elkaar en schep de saus door de rijst.Schep de kip,de bleekselderij,de paprika,de tomaten en de cashewnoten erdoor en strooi de bosui erover.

Rijstsalade Met Kip En Bleekselderij is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept