'Gouden' Rijstsalade

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontvel de perziken door ze eerst 20-30 seconden in ruim kokend water te leggen en onmiddelijk daarna onder te dompelen in een bak met ijskoud water(op die manier ontvel je ook de tomaten). De vellen glijden er daarna als het ware vanzelf af. Halveer de vruchten en verwijder de pitten. Neem ook die delen van het vruchtvlees weg waaraan is te zien dat de pitten eraan hebben vastgezeten. Snijd het vruchtvlees van 3 perzikenin kleine blokjes(ca. 7 mm). Schep ze samen met de appel, bosui en walnoten zo luchtig mogelijk, opnieuw met een(vlees)vork, door de koude rijst. Sijd de resterende perziken in smalle partjes.

'Gouden' Rijstsalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fijne taartjes met rode ui, provolone en karwijzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoverij van hert met Gouden Carolus en peperkoek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenpilav met gestoomde mango
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept