Spaanse Rijst Met Zeevruchten

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook en de peper 5 minuten op een halfhoog vuur. Voeg de risottorijst toe en bak hem 2 minuten mee. Schenk 1/3 deel van de bouillon erbij en breng alles al roerende aan de kook. Voeg als alle bouillon is opgenomen opnieuw 1/3 deel van de bouillon toe. Ga door totdat alle bouillon is opgebruikt. Voeg de doperwtjes en de tomaat toe en kook de rijst in 20 minuten gaar. Neem de pan van het vuur en schep de zeevruchtencocktail en peper en zout naar smaak erdoor. Laat de pan 5 minuten staan. Bestrooi met de peterselie en serveer direct. Lekker met een gemengde salade.

Spaanse Rijst Met Zeevruchten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept