Tonijntournedos Met Groene Risotto

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de ui en de knoflook 3 minuten in 25 gr boter. Bak de rijst al roerend mee tot de korrels rondom met boter bedekt zijn. Voeg de wijn toe en verwarm al roerend tot de wijn is opgenomen. Voeg de bouillon toe, breng alles aan de kook en kook de rijst zachtjes tot het vocht bijna is opgenomen (20/25 minuten) Roer basilicum, peterselie en Parmezaanse kaas door de rijst en breng op smaak met peper. Bestrooi de tonijntournedos met peper en zout en bak ze aan elke kant 2 minuten zachtjes in de rest van de boter. Neem ze uit de pan en houd ze in aluminium folie warm. Bak nu de parten tomaat en de olijven enkele minuten in de rest van de boter, strooi er peper en zout over en schep dit over de tournedos.

Tonijntournedos Met Groene Risotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tonijnfilet met een schaaldierensalsa uit Suriname
30 min-
Bekijk recept