Koude Pompoensoep Met Gebakken Roodbaars En Ganzenlever.

4
Langer dan 1 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1Stoof de ui en de knoflook glazig in de boter,in een grote pan. Voeg er het vruchtvlees van de pompoen aan toe. Deglaceer met de gevogeltebouillon en laat 1 uur zachtjes koken. Pureer met een staafmixer,passeer door een zeef en laat afkoelen.
  • 2Bak de roodbaarsfilets gedurende 1 minuut aan beide kanten in de olijfolie.
  • 3Klop de room op en kruid met peper,zout en nootmuskaat.
  • 4Verdeel de soep over vier diepe borden. Leg in het midden een stukje ganzenlever en daarop een gebakken roodbaarsfilet. Strooi er de croutons en wat gehakte zwarte olijven omheen.

Koude Pompoensoep Met Gebakken Roodbaars En Ganzenlever. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept

Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude komkommersoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept