Rode Linzensalade Met Geitenkaas

4
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de grill voor. Verwarm de honingsaus op laag vuur. Verdeel de rucola over 4 borden. Schep de linzensalade voorzichtig om en verdeel over de bordjes. Halveer de vijgen en snij de geitenkaasjes horizontaal doormidden. Leg de geitenkaasjes en de vijgen met het snijvlak naar boven in de ingevette ovenschaal grill ze 2-3 min. tot de kaas zacht is. Leg op elk bord een halve vijg en daarop een plakje geitenkaas. Besprenkel met de honingsaus en bestrooi met de basilicum.

Rode Linzensalade Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept