Bladerdeeggebak Met Geitenkaas

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De bladerdeegjes bakken en halveren. Vullen met een dikke plak geitenkaas (die eerst onder de salamander werd gekleurd). De kwartjes perzik bakken in geklaarde boter met honing. Enkele lavendelbloemen toevoegen. Het braadvocht van de perziken op borden verdelen, hierop de bladerdeegjes schikken en de perzikpartjes in waaiervorm leggen. Afwerken met enkele lijntjes frambozencoulis.

Bladerdeeggebak Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bladerdeeggebak met chavignol en appel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Baklava (noten-bladerdeeggebak)
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebak Met Peer
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebak Met Appelen
30-60 min -
Bekijk recept