Flensjes Gevuld Met Geitenkaas En Honing

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef de bloem met een snufje zout boven een kom. Klop het ei los en roer het door de bloem. Roer er scheutje voor scheutje de melk door tot een glad beslag ontstaat. Roer de olie door het beslag en laat het ca 30 min. rusten. Roer het beslag door en bak er in een koekenpan (ca 22 cm) in klontjes boter 4 dunne flensjes van. Laat de flensjes afkoelen en verpak ze elk apart in aluminiumfolie. Snijd de tomaatjes in reepjes en de geitenkaas in 8 dunnen plakjes. Verdeel de geitenkaas, de reepjes tomaat en de honing over het midden van de flensjes. Vouw de flensjes naar boven toe samen en bind er een stukje keukengaren om. Zet de buideltjes in de ovenschaal en laat ze in het midden van de oven ca 10 minuten warm worden. Houd intussen de sprietjes bieslook enkele seconden in heet water om ze soepel te maken. Neem de buideltjes uit de oven, verwijder de touwtjes en bind de sprietjes bieslook eromheen.

Flensjes Gevuld Met Geitenkaas En Honing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept