Sorbet Shanghai

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de poedersuiker door de kokos/lycheemelk tot ze volledig is opgelost, giet dit in een roestvrijstalen kom, zet deze in het vriesvak, mix het om de 45 minuten met een mixer tot er een goede ijsmassa is ontstaan, schep vlak voor het serveren het vruchtvlees uit de mangga en snijd dit in blokjes

Sorbet Shanghai is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van paksoi en rettich
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure noedelsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise kipcurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept