Geroosterde Lendebiefstuk Met Provencaalse Kruiden

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De peperkorrels pletten. In een diepe schaal de helft van de Provencaalse kruiden mengen met de olijfolie, het citroensap en de geplette peperkorrels. Het vlees verdelen in 2 biefstukken van gelijke grootte en door het mengsel wentelen. Afdekken met folie en minstens 1 uur in de koelkast laten rusten. De rest van de Provencaalse kruiden over de gloeiende houtskool strooien. De biefstukken aan elke kant 6 tot 8 minuten roosteren. Bestrooien met grof zeezout. De biefstukken kunnen in schuine dikke plakken worden gesneden of kunnen als geheel worden gepresenteerd. Dadelijk opdienen.

Geroosterde Lendebiefstuk Met Provencaalse Kruiden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept