Gegrilde Zeebarbeel Met Provencaalse Kruiden En Citroen

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de Provencaalse kruiden en het gehakte basilicum in de olijfolie en het citroensap. Keep het vel van de zeebarbelen in aan de bovenkant. Bestrijk ze met het mengsel. - Laat gedurende 30 min. trekken in de koelkast. - Laat de zeebarbelen aan iedere zijde roosteren gedurende 5 a 6 min. Voeg peper en zout toe. - Dien op met doormidden gesneden tomaten, gestoofd in boter, peper en zout, knoflook en peterselie.

Gegrilde Zeebarbeel Met Provencaalse Kruiden En Citroen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept