Entrecote Mediterranee

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de olijven en de ansjovisfilets fijn. Klop 80 gr boter met de mixer wit en luchtig. Mix hetolijf-ansjovismengsel en de provencaalse kruiden door de geklopte boter. Breng op smaak met peper. Was en hak de roquette grof. Kook de tagliatelle in ruim water met zout enen 1 eetlepel olijfolie volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar (al dente). Verhit intussen de rest van de boter in een koekenpan en bak de entrecotes aan beide kanten in ca. 6 minuten medium. Bestrooi met zout en peper. Verhit de rest van de olijfolie en fruit de knoflook ca. 1 minuut. Schep de knoflookolie en de roquette door de tagliatelle en breng op smaak met zout en peper. Serveer de entrecotes met de olivenboter en de tagliatelle

Entrecote Mediterranee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken aubergines à la Méditerranée
30 min-
Bekijk recept
Bruschetta met gegrilde tomaat
15 min
Bekijk recept
Stoofschotel Mediterranee
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tosti Mediterranee
10-20 min -
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept