Gele Rijst Met Vlees En Tauge

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing in ca. 8 minuten gaar. Snij intussen het vlees in reepjes en bestrooi ze met peper en zout. Pel en pers de knoflook uit boven het vlees. Giet de rijst af en laat de rijst afgedekt staan. Verhit de wok en voeg de wokolie toe en bak het vlees op een hoog vuur krokant. Voeg de mix en 100ml water toe aan het vlees. Laat het vocht verdampen, voeg de soepgroenten toe en bak deze op een hoog vuur even mee. Spoel de tauge onder stromend water. Schep de rijst en de tauge door het vleesmengsel en bak nog ca. 2 minuten.

Gele Rijst Met Vlees En Tauge is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Satéburger met taugé
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode kokoscurry met biefstuk
Bekijk recept
Vegetarische mini loempia's
60 min -
Bekijk recept
Soto
3 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept