Snipper de uien grof. Snijd de tomaten in stukjes. Maak de paprika′s schoon en snijd ze in stukjes. Verhit de boter in een braadpan en bak hierin het vlees rondom bruin. Voeg de uien toe en bak ze enkele minuten mee. Strooi het paprikapoeder erover, voeg de tomaten en de helft van de paprikastukjes toe, pers het teentje knoflook uit boven het vlees. Schep alles goed door elkaar en stoof de goulash in ca. 1 a 1,5 uur gaar. Kook ondertussen de rijst, met de helft van de paprikastukjes en wat zout gaar, volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Bind de goulash licht met allesbinder en breng op smaak met peper, zout en Aromat. Voeg als laatste de creme fraiche 5 minuten toe en laat nog ca. 5 minuten zachtjes stoven. Schep de rijst in een cirkel op een schaal en de goulash voorzichtig in het midden.
Rijst Met Hongaarse Goulash is een recept van Smulweb.nl