Spinazierisotto Met Gorgonzola

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een pan met dikke bodem 2 el olie verhitten. Ui en rijst 2-3 min. zachtjes fruiten tot alle rijstkorrels glanzen. Wijn erbij schenken en op matig vuur vrijwel laten verdampen. Scheut bouillon toevoegen en rijst 15 min. zachtjes laten koken. Regelmatig roeren en steeds weer een scheut bouillon toevoegen als vorige scheut door rijst is opgenomen. In wok 1 el olie verhitten en spinazie al omscheppend laten slinken. Gorgonzola en helft van de geraspte kaas door de risotto scheppen en laten smelten. Spinazie erdoor scheppen en risotto op smaak brengen met zout en peper. Risotto afgedekt 5 min. laten staan.

Spinazierisotto Met Gorgonzola is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Tomaat-spinazierisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazierisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept