Amuse Van Geitenkaasmousse Met Paprikagelei Kruidenolie En

6
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de kruiden na het blancheren uilekken op een zeef. Pureer daarna de kruiden met de olie. Laat weer uitlekken op zeef en breng op smaak met peper en zout. Verwarm de geitenkaas licht en roer glad met de handmixer.Klop de slagroom lobbig en schep door de geitenkaas.Verhit de olijfolie en bak de sjalot glazig.Voeg de paprika toe en laat even meebakken.Giet het water erbij en voeg de suiker toe. Laat 10 min. zachtjes koken. Pureer het mengsel in de blender en zeef het.Verwarm opnieuw en los er de geweekte gelatine in op. Maak op smaak met peper en zout. Laat de gelei afkoelen.Leg een plakje bladerdeeg op de bakplaat en bestrijk met ei en bestrooi met geroosterd sesamzaad en zout. Snij in dunne reepjes van halve centimeter en bak 10 min. in een oven van 200 gr.

Amuse Van Geitenkaasmousse Met Paprikagelei Kruidenolie En is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Omelet amuse
25 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept