Bladerdeeg Met Geitenkaas En Appelsaus

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de blaadjes op het bakpapier op een bakplaat en smeer deze in met het losgeklopte ei. Prik met een vork een aantal gaatjes in het bladerdeeg en bak deze in +/- 8 min. goudbruin. Snij de geitenkaas in plakjes van 1 cm en leg deze op de afgebakken blaadjes. Laat de kaas smelten in de oven. Verwarm de appelsaus en voeg de honing toe. Laat dit nog even doorkoken. Leg een plakje bladerdeeg op een bord en schep hier de saus op. Eet smakelijk

Bladerdeeg Met Geitenkaas En Appelsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kip, groentefriet en appelsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante lamsboutlapjes met frisse appelsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfricandeau met appelsaus
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept