Kersensorbet Met Kriek Lambic

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kersen met het vocht 5 minuten koken. Afgieten en in een keukenmachine pureren. 3 eetlepels kirsch verwarmen en 1 eetlepel suiker erin oplossen. 2 eetlepels limoensap erdoor roeren. Door de kersenpuree mengen. Mengsel in diepvriesdoos scheppen. Na 1 uur met vork ijs doorroeren. In 3 uur laten bevriezen.

Kersensorbet Met Kriek Lambic is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kersensorbet Met Kriek Lambic
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Kersensorbet met Kriek Lambic
Bekijk recept
Gestoofde karbonades in Kriek Lambic
Bekijk recept
Kersensorbet Met Kriekenbier
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Kersensorbet met Kriek Lambic
Bekijk recept
Kersensorbet Met Nectarines
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersensorbet Met Kriekenbier
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersensorbet
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept